dinsdag 27 maart 2012

Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media

Meer weten over onderwijs en sociale media? Op 31 mei vindt het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media plaats. Het congres is een jaarlijks terugkerend event voor professionals uit het hoger onderwijs met als onderwerp sociale media. Het vult hiermee de ruimte tussen congressen over sociale media die een brede doelgroep bedienen en onderwijscongressen over E-learning en ICT, die het onderwerp sociale media als relatief klein onderdeel opnemen in het programma. Het congres is dus het eerste zijn soort: volledig gericht op sociale media en het hoger onderwijs.

Brochure Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media     Klik hier voor de brochure printversie A4
    Klik hier voor dezelfde brochure A2 Plano













Nationaal Congres Onderwijs en Sociale MediaVoor wie?
Het congres biedt een platform waar communicatieprofessionals, beleidsmedewerkers, bestuurders, onderzoekers, managers en docenten die in de dagelijkse praktijk in toenemende mate te maken hebben met sociale media, elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.

Door wie?Het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media wordt georganiseerd door FORMEDIA, in samenwerking met Hogeschool Inholland, SURFdiensten en ScienceGuide. Eerder ontwikkelde FORMEDIA het succesvolle Nationaal Alumni Congres en is het een van de founding fathers van het CASE Lowlands congres over alumnirelaties en fondsenwerving: een samenwerking waarin alle Nederlandse universiteiten betrokken zijn.

Programma:In een tijd waarin vrijwel alle markten krimpen, is er één sector die explosief groeit: die van de sociale media. Dit heeft op verschillende terreinen een grote impact op het hoger onderwijs. Als kanaal spelen ze in toenemende mate een rol in de werving van nieuwe studenten. Maar ook wanneer het gaat om marketing en reputatiemanagement worden ze steeds belangrijker. Studenten zijn early adaptors van elkaar snel opvolgende noviteiten op het terrein van sociale media. Voor professionals uit het onderwijs is het niet gemakkelijk dit tempo bij te benen en voeling te houden met de belevingswereld van de student. Daarbij dient zich ook de vraag aan of en op welke wijze sociale media ingezet kunnen worden in het onderwijsproces. Deze vraagstukken komen aan bod op het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media. Volg berichtgeving over het congres op Twitter via #ncosm.

31 mei 2012 09:30 uur t/m 31 mei 2012 17:30 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten